17.mai

01.06.2013 // kl.16:04 // 2013 // Ingen kommentarer

Forhåndspublisert innlegg, så er vel mest sannsynlig ute og soler oss eller noe nå, haha

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Har aldri fortalt hva jeg gjorde på 17. mai, så siden jeg ikke har noe annet å blogge om, så tenkte jeg å skrive om det!

17.mai ja. Det var en utrolig herlig dag, og sola stekte. Har aldri hatt en så varm 17. mai før tror jeg, men deilig var det.
Jeg startet dagen med å gå i toget med klassen min. Vi hadde flaggborg, så jeg gikk hele toget.
Etter det dro vi en tur opp til mormor, der vi drakk kaffe og spiste kake. Tante, onkel og søskenbarna mine kom dit også.

Etter det dro vi hjem til oss og ordnet oss litt. Middagen ble satt på bordet, og det var sodd som sto på menyen. Etter det ble det mere kake og is.
Jeg og søskenbarnet mitt Espen var ute og tok litt bilder, før vi gikk inn og sa hade til alle gjestene, og spiste kakerester.
Savner det, en utrolig bra dag! ♥


#nohate, født sånn, fornøyd sånn.

Hva gjorde du på 17.mai?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits