juli 2013

Sleepover

06.07.2013 // kl.12:23 // Hverdag // 1 kommentar

Hei ♥

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men hadde egentlig aldri tid. Startet dagen med å dra å hente Thera, som har bodd hos venninna til søstra mi mens vi var i Kroatia.
Etter det dro jeg, mamma, pappa og Erle på dagstur til Sverige. Spiste på en kafè og kjøpte masse godteri ♥ Like koselig som alltid!
Etter det dro jeg hjem, pakket og så dro jeg nedover til Erle for å ligge over til henne. Det ble en ganske sen kveld, la oss vel ikke før i tretiden (...), men hadde det kjempegøy når vi var våkne.

I dag skal jeg på hytta, og blir der i 4-5 dager. Er ikke så bra nett der, så spørs om jeg får til å blogge. I shall try!

Hva skal du i helga? standard, jeg vet 

Hjemme best

04.07.2013 // kl.23:19 // 2013 // Ingen kommentarer

Hei♥

Det er virkelig ubeskrivelig deilig å være hjemme, selv om jeg savner Kroatia allerede.
Fortalte jo dere aldri at jeg skulle til Kroatia på ferie en uke sammen med familien min, tante, onkel og to av søskenbarna mine som bor på Hamar.
Men det var en herlig tur, og gleder meg allerede til vi skal tilbake.

Anyways, er tilbake på bloggen for fullt nå! Har fått tilbake motivasjonen så skal bli mye flinkere nå.
Skal snart pusse tennene og hoppe til sengs, er utrolig sliten av ingenting, haha! Har suttet i bil i hele dag. Men jaja, vi snakkes i morgen!


Har ikke noen andre bilder nå, så da ble det dette. loveu♥
 

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits